The 0-Mission får prestigefuldt legat fra VISA

VISA har netop offentliggjort modtagerne af årets She’s Next Legat, og The 0-Mission er én blandt tre modtagere i Danmark. Legatet går til startups, hvor kvinder ejer mere end halvdelen af selskabet. Udover æren får virksomheden 10.000 euro og adgang til coaching gennem Feminvest.
Årets legatmodtagere er Hanne Jarmer fra Go Dogo, Lili Dreyer og Emma Hjortdal fra VAER samt Anna Riis Hedegaard fra The 0-Mission
Årets legatmodtagere er Hanne Jarmer fra Go Dogo, Lili Dreyer og Emma Hjortdal fra VAER samt Anna Riis Hedegaard fra The 0-Mission

VISA etablerede She’s Next legatet for at hjælpe kvindelige iværksættere med at få deres virksomheder til at vokse, øge synligheden og forbedre deres adgang til ekstern finansiering.

I en pressemeddelelse fra VISA siger Bente Josefsen, Landechef for Visa i Norge, Danmark og Island: “Hos Visa tror vi på styrken ved inkluderende økonomier (…) Jeg er glad for, at Visas She’s Next-legatprogram, som er en vigtig del af vores engagement i kvindelige iværksættere, kan hjælpe gennem finansiering og erhvervscoaching, og at det på andet år har fået så stor respons“.

Hos The 0-Mission var begejstringen stor, da VISA kunne overbringe nyheden om, at The 0-Mission var udvalgt blandt mange kvalificerede ansøgere. Anna Riis Hedegaard siger: ”Jeg er enormt stolt og rørt over, at juryen har udpeget The 0-Mission som en virksomhed, der både kan bidrage til at løse klimaproblemet og har internationalt skaleringspotentiale. Legatet og muligheden for at arbejde tæt sammen med internationale eksperter bliver en afgørende brik i vores vækstrejse, og vi er taknemmelige for begge dele”.

Legatet, der er målrettet kvindelige grundlæggere, kan være med til at skabe en mere inkluderende startup-scene i Danmark, og det er der behov for. Virksomheder, der kun har kvinder i grundlæggerteamet, modtog i 2023 1,3% af venturekapitalen, og det på trods af at hver fjerde nye iværksætter, faktisk var kvinde. Når kvinder har sværere ved at opnå finansiering bliver samfundets innovationskraft begrænset, og især produkter, der er målrettet kvinder, får utroligt svære vilkår. Hos The 0-Mission siger Anna Riis Hedegaard: ”Vi skal selvfølgelig først og fremmest bruge legatet til at vækste forretningen og skabe større klima-impact, men jeg håber også, vi kan bruge anerkendelsen til at skubbe til debatten om kvindelige iværksætteres vilkår. For vi har behov for et bredere syn på, hvad der skaber værdi”.

Udover The 0-Mission har også Go Dogo, der tilbyder mental stimulering af hunde, og VAER, der forvandler gamle tekstiler til nye sneakers modtaget She’s Next legatet.

Mere Fra Vores Blog

Kom i gang i dag

The 0-Mission

Det tager kun få dage at være onboardet hos The 0-Mission.
Bliv kontaktet af os

Vi tager en snak om jeres behov og strømforbrug og vi giver et tilbud baseret på jeres elforbrug.

Kontrakt til godkendelse
Kort efter vores samtale, modtager I et kontraktudkast og Code of Conduct til underskrift.
Abonnementet er tegnet

Når I har underskrevet kontrakten er produktionen fra en del af parken reserveret til jer. I løbet af et år, kommer jeres del af parken til at producere lige så meget grøn strøm som i forbruger.

Har du også set lyset?

Mangler I en let måde at få grøn strøm i jeres virksomhed og samtidig tage ansvar for udbygningen af grøn strøm i Danmark? Så lad os tage en uforpligtende snak.
Få alle detaljerne med
Når du udfylder formularen får du vores whitepaper, helt gratis.

Bliv en del af The 0-Mission