Gør partnerskabet synligt med et logo

Som The 0-Mission partner, får I mulighed for at integrere vores logo på jeres hjemmeside og i jeres e-mailsignatur. På den måde synliggør I jeres forpligtelse til planeten og styrker jeres brand.  
logo

Her er en guide til, hvordan I downloader og anvender vores logo effektivt. 

Download Logoet 

Start med at downloade The 0-Mission logo’et i sort eller hvid. Du downloader ved at klikke på ‘download’ knappen, højreklikke på logoet og gemme på din egen PC. 

Integrer logoet på jeres hjemmeside 

Tilføj The 0-Mission logoet på jeres hjemmeside. Dette er en visuel indikation af jeres partnerskab med os.

Vi anbefaler at I integrere et link direkte til jeres partnerskabsside i logoet, der beskriver samarbejdet med The 0-Mission i lidt flere detaljer. Logoet placeres typisk sammen med andre logoer fra samarbejdspartnere i bunden af hjemmesiden.

Er footeren på jeres hjemmeside i en mørk farve vælger I det hvide logo, mens I vælger det sorte logo hvis footeren er i en lys farve.

Anvend Logoet i E-mailsignaturer 

Det er også oplagt at sætte The 0-Mission logoet i jeres e-mailsignaturer. Integrer et link til jeres partnerskabsside, hvor modtageren vil kunne læse mere om vores samarbejde. Dette styrker jeres fortælling om de initiativer I har taget.

Vores erfaring er at det letteste er at lave en flot e-mail signatur med flere links integrerede i Canva. Der er mange guides til at skabe e-mailsignaturer og flere links. En af guidsene finder I her: How to make an Email Signature in Canva with clickable Social Media Icons (youtube.com).

Opsummering

Klar til flere gode historier?

Bliv en del af The 0-Mission