Få hjælp til effektiv ESG-rapportering

De fleste, der arbejder med CSR ved, at det er både tidskrævende og komplekst at rapportere på ESG (Environment, Social, and Governance) initiativer. Hos The 0-Mission forstår vi udfordringerne og tilbyder derfor en løsning, der ikke alene sparer jer tid, men også sikrer, at I kommunikerer klart, effektivt og korrekt.
julian-hochgesang-im08hUXmedQ-unsplash

Vi leverer input

Hvert år sender vi jer data, tekst og billeder, der kan integreres direkte i jeres årlige ESG rapport eller tilpasses, så det passer til Vores input er udviklet af eksperter inden for rapportering af bæredygtighedsinitiativer.

I forbindelse med årsafslutning får I data på det elforbrug vi dækker samt opgørelse af CO2-udledninger opgjort efter den markedsbaserede og den lokationsbaserede metode. Tekst, der beskriver partnerskabet med The 0-Mission og nyheder fra solparken og billeder fra den solpark I abonnerer på.

Få maksimalt udbytte 

For at få maksimalt udbytte af de input vi sender, anbefaler vi at I følger disse tre simple skridt i forbindelse med afslutning på ESG-året.

1. Brug data i jeres rapportering 

Jeres kunder, medarbejdere og investorer vil gerne kende jeres klimabelastning. Data vedr. jeres elforbrug og CO2-udledninger får I oplyst af The 0-Mission. Data kan integreres direkte i jeres tabel over scope 2 udledninger.

2. Fortæl om vores partnerskab i jeres ESG-rapport 

Jeres ESG-rapport er også et godt sted at fortælle lidt mere om de initiativer I tager. Ved at præsentere klare og detaljerede oplysninger om jeres bæredygtighedsinitiativer, forstærker I jeres virksomheds bæredygtighedsprofil og viser en aktiv indsats for at fremme miljømæssig og social ansvarlighed. Derfor leverer vi et tekstinput, der kan integreres i jeres ESG-rapport. Teksten kan bruges som den er, eller tilpasses jeres virksomheds unikke mål og resultater. Vi anbefaler at I bruger skabelonen som udgangspunkt og tilføjer detaljer, der er særligt relevante for jeres virksomhed. Skabelonen sikrer, at jeres kommunikation er både informativ, overbevisende og præcis. 

3. Anvend billeder af høj kvalitet

Vedvarende energi er ikke et abstrakt begreb, men dækker over helt konkrete projekter, der kan ses i landskabet – på godt og på ondt. The 0-Mission sikrer at du har billedmateriale af høj kvalitet, der kan anvendes i rapporteringen som afspejler det projekt I har købt ind i.   

Fordele for jer 

Ved at anvende vores input sparer I værdifuld tid, som ellers ville være brugt på at skrive og strukturere komplekse ESG-afsnit fra bunden. Skabelonen sikrer, at indholdet er af høj kvalitet og konsekvent i forhold til de gældende ESG rapporteringsstandarder. Dette forbedrer troværdigheden af jeres rapport og minimerer risikoen for fejl. 

Vi opfordrer jer til at udnytte denne ressource for at maksimere kvaliteten af rapporteringen og fordi det giver jer mere tid til at fokusere på at drive reelle forandringer inden for bæredygtighedsområdet. 

Opsummering

Klar til flere gode historier?

Bliv en del af The 0-Mission